Kom naar spanje en gun je lichaam en geest rust

9

Voel jij de behoefte om even pas op de plaats te maken?

9

Om oude wonden te helen, onzekerheid of angsten los te laten.

9

Om je vrij, creatief, blij en verbonden te voelen.

9

Je kwaliteiten, talenten en gaven in te zetten voor een leven dat echt bij jou past.

Helende en verdiepende retraite

Dit is een unieke op maat gerichte retraite. Je gaat de verbinding aan met jezelf en focust je op jezelf. Het zijn liefdevolle en positieve dagen op een mooie stille locatie in de bergen.

Verstilling, diepteontspanning, energieopbouw, inzicht kennis
en wijsheid. Zelfliefde, gaat over het feit dit jezelf te gunnen.
Hier echt ruimte voor te maken.

De liefde is ook voor jou weggelegd.

“Jouw verblijf in Andalusie in de overweldigende natuur, brengt jou direct terug naar jouw ware natuur.”

Het bijzondere van deze retraite is dat het helemaal op jouw verlangens en behoeften is afgestemd. Tijdens een eerste gesprek stemmen we hier samen op af. Dat betekent dat je het basis pakket van 3 dagen naar eigen behoefte kunt uitbreiden. We werken samen en voelen per dag wat er nodig is voor jou om je doelen te behalen waarvoor je gekomen bent. Het gaat over en om jou en jouw thema’s.

In een warme, sfeervolle en intieme setting bied ik jou een uniek en diep transformerend aanbod waar je gebruik van zou kunnen maken. Denk aan een wandeling in stilte of wellicht in combinatie met een coach gesprek, familieopstelling, truffelceremonie, ademsessie, lichaamswerk, traumawerk.

Niets moet en alles mag. Het is jouw dag of dagen.
Met álle aandacht en privacy voor jou!

Bij Ariane is de energie warm en huiselijk en zullen er fijne gesprekken zijn rond de open haard, buiten in de zon, en bij het na tafelen. De essentie van je thuis voelen en een familie gevoel om je heen te hebben, brengt ontspanning, vrede en geborgenheid.

Een plek van aandacht & bezinning. 

Het moment dat jij besluit jouw leven niet langer te laten bepalen door jouw verhaal, opent zich een geheel nieuw perspectief.
Volg het diepe en intense verlangen om naar jouw ware natuur terug te keren.
Want wat als blijkt dat ALLES mogelijk is zolang jij erin gelooft?

Ontwikkel jezelf vanuit liefdesbewustzijn.

Ervaar dat jij super powers hebt en je kunt manifesteren.
Je echt helemaal te gek bent en het verdient om helemaal jezelf te zijn en je geliefd te voelen.

Je leert de allerbeste vriend(in) van jezelf te zijn.

Je leert te luisteren naar je liefdevolle stem in plaats van je kritische stem te volgen. Afscheid te nemen van wat niet meer past. Je verlangens beter te leren kennen. Het kan ook zijn dat je je in een fase bevindt waar extra zorg en aandacht nodig is voor jezelf.

Ervaringen van mijn klanten

“Ik ben zo dankbaar voor alle inzichten en ervaringen tijdens deze stilteretraite. De ervaring wat het echt betekent om echt aandacht te houden bij wat er is, zonder dit direct te willen veranderen. De diepere betekenis die vriendschap voor mij gekregen heeft. Juist door mijzelf te blijven, kan de verbinding met de ander zo’n liefdevolle aanvulling zijn.” Lees hier verder voor het persoonlijk verslag van Esther.

Esther

Deelneemster Stilteretraite

“Wat voel ik me dankbaar .
Het was zo mooi maar ook wel heftig!
Ik heb al meerdere luxe yoga retreats gedaan maar die luxe kan niet op tegen de stilte!
Wat heb ik hiervan genoten.Ik had op de eerste rij gestaan om nog wat langer te mogen blijven.

Mijn intentie was om de rust terug te vinden in de drukke wereld , mezelf weer terug te gronden!
Zaterdag was een makkie, ik zonk weg in de meditatie als nooit te voren , stil zijn ging me goed af … zondag begon ik meer tegen mijn gewortelde emoties  aan te lopen … mijn keel was erg benauwd met als gevolg dat mijn meditaties oncomfortabel aanvoelde … maar op het juiste moment was daar een verdiepende massage voor mij!
Ik had geen zin om weer terug in die drukke wereld te stappen … maar Hey, dat is de wereld waarin wij nu eenmaal leven,wat de stilte mij gebracht heeft is dat ik zelf mag kiezen of ik meedoe aan die drukte of dat ik ervoor pas! “

An Willekens

Deelneemster Stilteretraite

Een oase van rust

Een plek voor jou om tot rust te komen.

Hier word jij met een open hart en armen ontvangen. Bovendien voel je aan álles dat je in Spanje bent, waar bijna het gehele jaar door de zon schijnt!

Ontspan met het open zicht op de bergen vanaf het terras van je verblijf en omarm het zonlicht op je huid. Geniet van de zonsopgang en zonsondergang vanuit het huis en koel af in het zwembad of aan zee.

Je verblijft in een privé casita of in een comfortabele tent als je echt in de natuur wilt zijn. Je hebt het gevoel alsof je thuis bent en een klein ondersteuningsteam om je heen hebt. Afhankelijk van je wensen duik je diep in je eigen proces en maak je verbinding met je bron. Je kunt emotionele en fysieke pijn loslaten, je schaduwkant omarmen en liefde, licht en kalmte ontvangen en je voelt de liefdevolle energie die je naar je hart en zelfliefde leidt.

Ik realiseer me dat ik iets bijzonders bied, dat al veel mensen bijzondere inzichten heeft gegeven.

Dat gun ik jou ook! Vragen?

Zelfcompassie = Zelfliefde

Hoe reis ik het beste naar de plaats van bestemming?

We helpen je graag.
Hieronder wat info.

Vlucht Nederland – Malaga – Malaga – Nederland.
Neem een ochtendvlucht.

Taxi Airport – Canillas de Aceituno €60,- enkele reis

Trein/Bus: €10.- 

 

 

Is er ook gelegenheid om zelf te koken?

In de casita is er een eigen keuken en koelkast. 
Verblijf je in de tent dan kun je in de buitenkeuken je maaltijd bereiden en in de koelkast je ingredienten bewaren. 

is het aan te raden een auto te huren?

Dat is geheel persoonlijk. 
Vanaf de retraiteplek rijd je in 25 min naar het strand. 
Ook zijn de welness baden in Granada een aanrader. We staan je graag bij als je deze tijd ook graag wilt benutten om iets van de omgeving te zien. 

Kan ik ook met een vriend(in)/relatie deelnemen?

Ja natuurlijk. Als je met 2en komt dan maak ik er een duo pakket van. De ander betaald dan 135 euro voor het basis pakket als je de kamer deelt. 

Een magisch stilteweekend. Wat een cadeau zo voor de kerst, om ook een moment van bezinning en stilte in te bouwen. Het verschil ervaren tussen ‘mijn best doen’en gewoon ‘zijn’. Confronterend soms om zo je denken tegen te komen. Vooral dankbaar. Voor volgend zet ik m alvast weer in mijn agenda. Ariane haar trainingen zijn net zoals zij in werkelijkheid is: compassievol, vreugdevol,echt, met een knipoog naar het leven.

Joan Bieger

Het stilte weekend bleek mijn Ctrl+Alt+Del te zijn. Door mezelf te omringen met alleen mijn gedachten-en deze binnen te laten komen zonder ze te veroordelen-bleek ik in staat om mijn blokkades te benoemen en weg te nemen. Daar waar de stilte oorverdovend leek, leek de ruimte in mijn hart te openen. Dit weekend bleek de start van mijn emotionele en spirituele reis die ik hierna verder ben gaan volgen middels een vervolg traject. De start van mijn nieuwe ik, waar ik nog steeds trots op ben.

Eddy

Bied jij jezelf deze kans? Om, zowel voor jouw hart als je ziel, geest en lichaam goed te doen?

Ik wil meer rust en ontspanning.

Maak nu GRATIS kennis metZelfliefde

Ontvang 3 videolessen en handige tips voor een lichter leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!