Je bent hier met een reden en je bent liefde waard

Cre√ęer ruimte voor een leven dat √©cht bij jou past!

Kom tot rust in de bergen. Deze week staat geheel in het teken van jou. Ga je mee?

Herken je dit?

9

Je bent kritisch naar jezelf en anderen.

Je legt de lat hoog. Je herkent jezelf in perfectionisme. Het is nooit genoeg. Je houdt alle ballen hoog. Fouten maken of falen is uit den boze of heel spannend. Als dit toch gebeurt dan liever nog een tandje erbij. Dit verwacht je ook van anderen. Ontvangen is lastig.

9

Je bent druk in je hoofd, kunt niet ontspannen.

Je hebt veel to do lijstjes. Pas als de kritische stemmetjes uit je hoofd zijn, ervaar je rust. Het belemmert je om te genieten van je leven.

9

Je voelt je overbelast door de zorg die je voelt/hebt voor anderen.

Je bent iemand die in de zorg werkt of voor een geliefde zorgt. Je voelt je overbelast/ compassie-moe. Hoe zorg ik voor mezelf zonder de ander in de steek te laten?

Waarom Zelfliefde je écht gaat helpen!

Je leert :

9

Je leert keuzes te maken die echt goed voor jou zijn. 

9

Je voelt meer zelfvertrouwen

9

Je leert beter omgaan met lastige gevoelens

9

Je kritische stem los te laten

9

Je leert dingen te doen die echt bij jou passen, waar je blij van wordt. 

9

Je leert vanuit je eigen waarden te leven

9

Je ontwikkelt moed en daadkracht

9

Je leert nee te zeggen tegen datgene dat niet goed voor je is. 

“De liefde is ook voor jou weggelegd”

Ik breng beweging en ruimte om stil te staan.

Hi, Ik ben Ariane!
Als jonge vrouw leefde ik samen met mijn man en drie zonen in een droomwereld. Alles was daar wat ik als kind had gemist. Maar plotseling overleed mijn vader. Toen werd ik wakker geschud.
Ineens zag ik het. Ik zie mezelf nog voor me. Ik was vooral bezig met anderen. Ik was het perfecte plaatje hoog aan het houden. Ik noem het nu het brave-meisjes-syndroom. Ik gaf mezelf altijd weg in mijn werk, in de liefde, familie en zelfs aan mijn kinderen door maar met de wereld en de ander bezig te zijn en te ‚Äėpleasen‚Äô. Totdat ik leerde om te voelen en te vertrouwen op mezelf en mijn intu√Įtie. Dit begon toen ik moedig genoeg was om te stoppen met zo hard mijn best te doen. Mild te worden voor mijzelf. Ik ging voelen, in plaats van alleen maar naar mijn kritische stemmetje te luisteren.

Zelfliefde als basis voor rust en ruimte voor een leven dat bij jou past.

Je bent de allerbeste vriend(in) voor jezelf.

Je leert jezelf lief te hebben. Zelfs als je faalt of als er iets niet bevalt aan jezelf. Je accepteert en respecteert je menselijkheid. Je handelt vanuit liefde in plaats vanuit je kritische stem. Je maakt de weg vrij voor authenticiteit, vanuit je eigen waarden.

Zelfliefde voor meer geluk, gezondheid en veerkracht

Onderzoek toont aan dat mensen met meer zelfliefde gelukkiger en gemotiveerder zijn, betere relaties hebben, fysiek gezonder zijn en minder angstig en depressief zijn. En handig voor als het leven tegenzit: mensen met meer zelfliefde hebben ook meer veerkracht om met de moeilijke dingen in het leven om te gaan.

Je kunt jezelf beter in anderen verplaatsen wanneer je de wereld van je eigen emoties beter begrijpt.

Je emoties verdienen het om niet genegeerd te worden. Onderzoek laat zien dat wanneer we onszelf en onze gedachten en emoties beter kennen en begrijpen, we ook beter emoties bij anderen kunnen herkennen en kunnen invoelen. Zelfkennis is dus goed voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Aan onze zelfkennis kunnen we bijvoorbeeld werken door Zelfliefde te beoefenen.

Ervaringen van mijn klanten

‚ÄúIk ontdekte oude overtuigingen en¬†ik leerde mijn diepste angst in de ogen zien. Durfde te zien wat dit met mij deed. En ik leerde daar liefdevol mee omgaan. Mijn grootste angst kon ik eindelijk onder ogen zien: buitengesloten worden, er niet bij horen, niet genoeg zijn. Ik zag hoe ik altijd bezig was mezelf te bewijzen dat ik er wel mocht zijn, dat ik wel goed genoeg was. Ik moest altijd bikkelen van mezelf. Als situaties of omstandigheden moeilijk waren was ik gewend die te “fiksen”, er een schepje boven op te doen. Ik was altijd bezig zorgen dat het allemaal weer goed kwam. Liefdevol omgaan met mezelf blijft werk in uitvoering en vraagt training, net als leren fietsen. Maar als je dat eenmaal onder de knie hebt…kom je ver….¬†Zonder de training Zelfliefde van Ariane Sprengers was mij dit nooit gelukt!”

Petra Jansen

Zelfliefde

‚ÄúDe 5 daagse retraite zelfliefde was voor mij een echte eye opener: kijken naar al je gevoelens zonder te oordelen, en zelfs nog een stap verder: met zachtheid, aandacht en zelfs nieuwsgierigheid. Dat klinkt simpel, maar zonder deze bewuste stap¬†af en toe in te bouwen nemen je eigen vooroordelen, patronen en kritische blik het al snel¬†weer over. Ik heb andere kanten van mezelf leren kennen: een breder pallet aan gevoelens en emoties. En het mooie is: door ook bij negatieve emoties stil te staan spelen ze veel minder op!‚ÄĚ

Mirjam Hament

Zelfliefde

“Na er achter te komen dat je hersenletsel hebt opgelopen na een Anafylactische shock, teveel hooi op je vork nemen en het even niet meer weten (omdat er o.a. een verkeerde diagnose werd gesteld) kwam ik,¬† terecht bij Ariane.
Mijn leven moest veranderen. Ik ben erg perfectionistisch. 
Andere mensen stonden voor mij altijd op de eerste plaats waardoor ik mezelf volledig had weggecijferd.
Door het programma Zelfcompassie , heb ik veel geleerd over mijzelf.
Ariane is een open, liefdevol mens, weet waar ze het over heeft en gaat met jou de ‚Äėconfrontatie‚Äô¬† aan om jezelf weer terug te vinden.
Van Hannie 1.0 heb ik mezelf al voor een groot deel teruggevonden in Hannie 2.0
IK ben een nieuwe weg ingeslagen met dank aan een heel mooi mens; Ariane”
Hannie
Hannie

Zelfliefde

Hoe langer je wacht om te starten, des te langer het duurt voor jij het leven leeft dat bij jou past.

Speciaal voor jou mooi mens, heb ik deze programma’s ontwikkeld.

Deze training is een hulpmiddel voor de rest van je leven.Omdat je in iedere fase weer de stappen kunt doorlopen om naar een volgende laag van zelfliefde te groeien tot het punt dat je 100% van jezelf hebt leren houden.
Zet jij de eerste stap en ontmoeten we elkaar?

Ik ben benieuwd naar je vragen.

Training Zelfcompassie=Zelfliefde

Is het mogelijk Mindful Zelfcompassie online te doen?

Het programma is heel goed geschikt om online te doen op je eigen tempo. Juist met de video en audio oefeningen kun je in je eigen vertrouwde omgeving rustig oefenen. In het reactie gedeelte is er ruimte om je vragen te stellen.
Je kunt extra online/live coach-sessies bij Ariane reserveren. ( via aanvullende zorgverzekering zijn er mogelijkheden tot vergoeding.)

Wat heb ik nodig om online de training te volgen?

Een laptop/pc, tablet of telefoon is voldoende. 
Zorg voor een fijne sfeervolle rustige ruimte als je de training gaat volgen of de oefeningen doet. 

Ik wil deze training graag samen met partner/vriend(in)doen. Is dit verstandig?

Een belangrijk element van zelfliefde is de gedeelde menselijkheid. Dus als je iemand kent met wie je dit samen wilt oefenen dan is dit zeker aan te bevelen. 

Hoeveel tijd neemt het oefenen in beslag?

Elke dag de tijd nemen voor een korte oefening geeft het beste resultaat. Er zijn oefeningen waar je echt even tijd voor vrij dient te maken, dat varieert van een paar minuutjes tot ongeveer 25 minuten. En er zijn oefeningen die je toepast tijdens je dagelijkse leven.

Kan ik het online zelfstandige programma direct starten?

Het 8 wekelijkse online programma kun je direct starten. Je volgt het programma waar en wanneer jij wilt. In je eigen tempo.

Wordt de training Mindful Zelfcompassie vergoed?

De trainingen worden niet vergoed. Tegenwoordig zijn veel werkgevers bereid om bij te dragen. De extra losse sessie die je evt wilt bijboeken kunnen worden vergoedt vanuit je aanvullende verzekering. Neem hierover contact op bij vragen. 

Moet ik eerst Mindfulness hebben gedaan om de training zelfliefde te volgen?

Nee dat hoeft niet. Je kunt ook meedoen zonder ervaring.

Hoe weet ik of dit programma geschikt voor mij is?

We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Samen kijken we naar je vraag en passend aanbod. 

Ervaringen van mijn klanten

“De training Zelfliefde heeft mij veel geleerd: Ik voel meer balans tussen denken en voelen. Er is meer ruimte om goed voor mijzelf te zorgen. Dankjewel Ariane.”

Marion de Bruijn

Zelfliefde

Ik wil meer zelfliefde.

Maak nu GRATIS kennis metZelfliefde

Ontvang 3 videolessen en handige tips voor een lichter leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!