Zelfliefde betekent niets anders dan trouw zijn aan jezelf.

Vanuit liefde in plaats van je kritische stem. Van hard werken naar rust en gemak.

Creëer ruimte voor een leven dat écht bij jou past!

Kom tot rust in de bergen. Deze week staat geheel in het teken van jou. Ga je mee?

Herken je dit?

9

Je bent kritisch naar jezelf en anderen.

Je legt de lat hoog. Je herkent jezelf in perfectionisme. Het is nooit genoeg. Je houdt alle ballen hoog. Fouten maken of falen is uit den boze of heel spannend. Als dit toch gebeurt dan liever nog een tandje erbij. Dit verwacht je ook van anderen. Ontvangen is lastig.

9

Je bent druk in je hoofd, kunt niet ontspannen.

Je hebt veel to do lijstjes. Pas als de kritische stemmetjes uit je hoofd zijn, ervaar je rust. Het belemmert je om te genieten van je leven.

9

Je voelt je overbelast door de zorg die je voelt/hebt voor anderen.

Je bent iemand die in de zorg werkt of voor een geliefde zorgt. Je voelt je overbelast/ compassie-moe. Hoe zorg ik voor mezelf zonder de ander in de steek te laten?

Waarom Zelfliefde je écht gaat helpen!

Je leert :

9

Je leert keuzes te maken die echt goed voor jou zijn. 

9

Je voelt meer zelfvertrouwen

9

Je leert beter omgaan met lastige gevoelens

9

Je kritische stem los te laten

9

Je leert dingen te doen die echt bij jou passen, waar je blij van wordt. 

9

Je leert vanuit je eigen waarden te leven

9

Je ontwikkelt moed en daadkracht

9

Je leert nee te zeggen tegen datgene dat niet goed voor je is. 

“De liefde is ook voor jou weggelegd”

Ik breng beweging en ruimte om stil te staan.

Hi, Ik ben Ariane!
Als jonge vrouw leefde ik samen met mijn man en drie zonen in een droomwereld. Alles was daar wat ik als kind had gemist. Maar plotseling overleed mijn vader. Toen werd ik wakker geschud.
Ineens zag ik het. Ik zie mezelf nog voor me. Ik was vooral bezig met anderen. Ik was het perfecte plaatje hoog aan het houden. Ik noem het nu het brave-meisjes-syndroom. Ik gaf mezelf altijd weg in mijn werk, in de liefde, familie en zelfs aan mijn kinderen door maar met de wereld en de ander bezig te zijn en te ‘pleasen’. Totdat ik leerde om te voelen en te vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Dit begon toen ik moedig genoeg was om te stoppen met zo hard mijn best te doen. Mild te worden voor mijzelf. Ik ging voelen, in plaats van alleen maar naar mijn kritische stemmetje te luisteren.

Zelfliefde als basis voor rust en ruimte voor een leven dat bij jou past.

Je bent de allerbeste vriend(in) voor jezelf.

Je leert jezelf lief te hebben. Zelfs als je faalt of als er iets niet bevalt aan jezelf. Je accepteert en respecteert je menselijkheid. Je handelt vanuit liefde in plaats vanuit je kritische stem. Je maakt de weg vrij voor authenticiteit, vanuit je eigen waarden.

Zelfliefde voor meer geluk, gezondheid en veerkracht

Onderzoek toont aan dat mensen met meer zelfliefde gelukkiger en gemotiveerder zijn, betere relaties hebben, fysiek gezonder zijn en minder angstig en depressief zijn. En handig voor als het leven tegenzit: mensen met meer zelfliefde hebben ook meer veerkracht om met de moeilijke dingen in het leven om te gaan.

Je kunt jezelf beter in anderen verplaatsen wanneer je de wereld van je eigen emoties beter begrijpt.

Je emoties verdienen het om niet genegeerd te worden. Onderzoek laat zien dat wanneer we onszelf en onze gedachten en emoties beter kennen en begrijpen, we ook beter emoties bij anderen kunnen herkennen en kunnen invoelen. Zelfkennis is dus goed voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Aan onze zelfkennis kunnen we bijvoorbeeld werken door Zelfliefde te beoefenen.

Ervaringen van mijn klanten

“Ik ontdekte oude overtuigingen en ik leerde mijn diepste angst in de ogen zien. Durfde te zien wat dit met mij deed. En ik leerde daar liefdevol mee omgaan. Mijn grootste angst kon ik eindelijk onder ogen zien: buitengesloten worden, er niet bij horen, niet genoeg zijn. Ik zag hoe ik altijd bezig was mezelf te bewijzen dat ik er wel mocht zijn, dat ik wel goed genoeg was. Ik moest altijd bikkelen van mezelf. Als situaties of omstandigheden moeilijk waren was ik gewend die te “fiksen”, er een schepje boven op te doen. Ik was altijd bezig zorgen dat het allemaal weer goed kwam. Liefdevol omgaan met mezelf blijft werk in uitvoering en vraagt training, net als leren fietsen. Maar als je dat eenmaal onder de knie hebt…kom je ver…. Zonder de training Zelfliefde van Ariane Sprengers was mij dit nooit gelukt!”

Petra Jansen

Zelfliefde

“De 5 daagse retraite zelfliefde was voor mij een echte eye opener: kijken naar al je gevoelens zonder te oordelen, en zelfs nog een stap verder: met zachtheid, aandacht en zelfs nieuwsgierigheid. Dat klinkt simpel, maar zonder deze bewuste stap af en toe in te bouwen nemen je eigen vooroordelen, patronen en kritische blik het al snel weer over. Ik heb andere kanten van mezelf leren kennen: een breder pallet aan gevoelens en emoties. En het mooie is: door ook bij negatieve emoties stil te staan spelen ze veel minder op!”

Mirjam Hament

Zelfliefde

Hoe langer je wacht om te starten, des te langer het duurt voor jij het leven leeft dat bij jou past.

Speciaal voor jou mooi mens, heb ik deze programma’s ontwikkeld.

Zelfcompassie=Zelfliefde voor meer rust en ruimte. Vanuit liefde in plaats vanuit je kritische stem. Van hard werken naar rust en gemak, vertrouwen, innerlijke wijsheid en gezondheid. Dit zijn de thema’s die uit de training.
Twijfel je welk programma het beste bij je past. Ik kijk graag met je mee. 

Ik ben benieuwd naar je vragen.

Training Zelfcompassie=Zelfliefde

Kan ik de Mindful Zelfcompassie ook online doen?

Het programma is heel goed geschikt om online te doen op je eigen tempo. Juist met de video en audio oefeningen kun je in je eigen vertrouwde omgeving rustig oefenen. Daarnaast volg je 8 live online sessies via zoom met Ariane in een groep met gelijkgestemde. Indien je niet aanwezig kunt zijn dan kun je de sessie op je gemak terug kijken en je vraag van tevoren inbrengen. 
Bel/mail me gerust om te kijken wat hierin het beste bij je past. Heb je behoefte aan extra ondersteuning? Dat kan. Je kunt extra online coach-sessies bij Ariane reserveren. En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de live programma’s van de Spreng.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Natuurlijk! Mocht je om welke reden dan ook binnen 30 dagen na je aankoop willen annuleren, dan kan dat. Mijn programma’s hebben al zoveel mensen geholpen. Maar ik kan mij voorstellen dat je toch wilt weten hoe dat werkt als het om welke reden dan ook niet bij je past. Zoiets kan immers altijd gebeuren. Stuur me in dat geval gewoon een mailtje en je ontvangt je aankoopbedrag retour.

Livestream training. Hoe werkt dit?

 

Diverse retraites/trainingen  worden ter plekke live uitgezonden via ZOOM. Onze retraites /trainingen hebben een beperkt aantal deelnemers en niet iedereen is in gelegenheid om te reizen of heeft de financiële middelen om naar een retraite toe te gaan.

Voor een veel lager bedrag kun je dan deelnemen aan de retraites/trainingen. De uitnodigingen voor de live lessen worden je vooraf via Zoom toegestuurd.

Kan ik de live stream ook later terug kijken?

Ja Dat kan. Zo kun je op jouw eigen geschikte tijd de live training thuis volgen. 

 

Ik twijfel over deelname groepstraining of één-op-één coaching?

Heel begrijpelijk. Laten we samen tijdens de vrijblijvende en gratis intake onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw persoonlijke situatie.


Hoeveel tijd neemt het oefenen in beslag?

Elke dag de tijd nemen voor een korte oefening geeft het beste resultaat. Er zijn oefeningen waar je echt even tijd voor vrij dient te maken, dat varieert van een paar minuutjes tot ongeveer 25 minuten. En er zijn oefeningen die je toepast tijdens je dagelijkse leven.

Wanneer start het online programma?

Het 8 wekelijkse online programma loopt synchroon met de live training. Vooraf iedere les ontvang je via zoom de link om thuis mee te doen. 

Wordt de training Mindful Zelfcompassie vergoed?

De trainingen worden niet vergoed. Tegenwoordig zijn veel werkgevers bereid om bij te dragen.

Moet ik eerst Mindfulness hebben gedaan om Mindful Zelfcompassie te volgen?

Nee dat hoeft niet. Je kunt ook meedoen zonder ervaring.

Ervaringen van mijn klanten

“De training Zelfliefde heeft mij veel geleerd: Ik voel meer balans tussen denken en voelen. Er is meer ruimte om goed voor mijzelf te zorgen. Dankjewel Ariane.”

Marion de Bruijn

Zelfliefde

Ik wil meer zelfliefde.

Maak nu GRATIS kennis metZelfliefde

Ontvang 3 videolessen en handige tips voor een lichter leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!