Over mij

Als jonge vrouw leefde ik samen met mijn man en drie zonen in een droomwereld. Alles was daar wat ik als kind had gemist. Maar plotseling overleed mijn vader. Toen werd ik wakker geschud.

Hi, Ik ben Ariane!

Als jonge vrouw leefde ik samen met mijn man en drie zonen in een droomwereld. Alles was daar wat ik als kind had gemist. Maar plotseling overleed mijn vader. Toen werd ik wakker geschud.
Ineens zag ik het. Ik zie mezelf nog voor me. Ik was vooral bezig met anderen. Ik was het perfecte plaatje hoog aan het houden. Ik noem het nu het brave-meisjes-syndroom.
Ik gaf mezelf altijd weg in mijn werk, in de liefde, familie en zelfs aan mijn kinderen door maar met de wereld en de ander bezig te zijn en te ‘pleasen’.

Totdat ik leerde om te voelen en te vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Dit begon toen ik moedig genoeg was om te stoppen met zo hard mijn best te doen. Mild te worden voor mijzelf. Ik ging voelen, in plaats van alleen maar naar mijn kritische stemmetje te luisteren. Ik ging geloven dat de liefde ook voor mij is weggelegd.

 

In april 2022 besloten mijn man en ik een lang gekoesterde wens in vervulling te brengen.
Een betekenisvolle plek creëren waar we meer ruimte gaan hebben voor elkaar en de liefde. Onze agenda’s minder gevuld.
Het volgen van ons verlangen heeft ons uiteindelijk op een prachtige-kracht plek en Finca midden in de natuur in Andalusië gebracht.
Waar onze lieve familie en vrienden welkom zijn om samen het leven en de liefde te vieren. Maar ook een plek voor herstel en bezinning.
Hier begon voor ons een heel nieuw avontuur!

“Ja, maar als ik het niet naar mijn zin ga hebben”
“Ja, maar als onze kinderen of mijn familie het niet eens zijn met deze keuze …..”
“Ik mag niet zoveel ruimte voor mijzelf innemen …..”

We verkochten ons huis en ben mijn droom gaan leven.
Natuurlijk ging dit niet zonder kleerscheuren, ik wil het ook niet mooier maken dan het is. Het voelde zo kwetsbaar om niet meer mijn best te doen. Dit was tenslotte lang een manier geweest om mijn hart te beschermen. Waardoor ik uiteindelijk vervreemd raakte van mijzelf en anderen.

In de afgelopen jaren ben ik oa opgeleid en heb me laten inspireren door Kristin Neff (zelfcompassie) Els van Steijn ( de Fontein) en Elmer Hendrix (Zinnen die de Ziel raken) en het Sjamanisme. Mijn manier van werken is nauw verbonden met die van hun.
Ik leerde om beter voor mezelf te zorgen en vriendelijker voor mijzelf te zijn. Door zelfliefde te gaan beoefenen, vond ik de moed om de beschermlaag rondom mijn hart te verzachten. Durf ik kwetsbaar te zijn, vriendelijk in plaats van kritisch en zo streng voor mijzelf. Ik ben gaan voelen en vertrouwen op mijn intuïtie. Wat een vrijheid!

De combinatie van lichaamsgerichte coaching of therapie,familieopstellingen,meditatie,  traumawerk,gestalttherapie, breng ik samen in mijn werk. Met deze pure vorm van systemisch werken begeleid ik mensen op hun levenspad.

“Een volgende stap op mijn levenspad, vraagt om het bekende en datgene dat me zo lief is los te laten”. 

Soms is dat voor een korte tijd en soms vraagt het een wat ingrijpender besluit.
Ik help mensen met het creeeren van een plek van aandacht en bezinning. Een plek om even op adem te komen. Een plek van rust. Zodat je vanuit ruimte keuzes kunt maken vanuit je intuitie en liefde.
Dit kan een plek in jezelf zijn.
Of een plek bij ons in Spanje. Hier treedt de natuur je overweldigend tegemoet. En vraagt niets van jou terug. Want dicht bij de natuur, keer je terug naar jouw ware natuur.

 

Ook voor jou is de liefde weggelegd.

Voor een leven dat bij jou past!

Maak nu GRATIS kennis metZelfliefde

Ontvang 3 videolessen en handige tips voor een lichter leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!