Over mij

Als jonge vrouw leefde ik samen met mijn man en drie zonen in een droomwereld. Alles was daar wat ik als kind had gemist. Maar plotseling overleed mijn vader. Toen werd ik wakker geschud.

Hi, Ik ben Ariane!

Als jonge vrouw leefde ik samen met mijn man en drie zonen in een droomwereld. Alles was daar wat ik als kind had gemist. Maar plotseling overleed mijn vader. Toen werd ik wakker geschud.
Ineens zag ik het. Ik zie mezelf nog voor me. Ik was vooral bezig met anderen. Ik was het perfecte plaatje hoog aan het houden. Ik noem het nu het brave-meisjes-syndroom.
Ik gaf mezelf altijd weg in mijn werk, in de liefde, familie en zelfs aan mijn kinderen door maar met de wereld en de ander bezig te zijn en te ‘pleasen’.

Totdat ik leerde om te voelen en te vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Dit begon toen ik moedig genoeg was om te stoppen met zo hard mijn best te doen. Mild te worden voor mijzelf. Ik ging voelen, in plaats van alleen maar naar mijn kritische stemmetje te luisteren. Ik ging geloven dat de liefde ook voor mij is weggelegd. 
Ik had een droom, namelijk werken en leven in de natuur.
Ons huis verkopen, wonen in een boerderij. Met daarbij een eigen gebouw voor een centrum voor persoonlijke ontwikkeling.
Yess dat wilde ik, mijn eigen leven/verlangens leven.

“Ja, maar als mijn praktijk niet voldoende gaat lopen …..”
“Ja, maar als ik niet goed genoeg ben …..”
“Ik mag niet zoveel ruimte voor mijzelf innemen …..”
We verkochten ons huis. Ik nam ontslag en ben mijn droom gaan leven.
Natuurlijk ging dit niet zonder kleerscheuren, ik wil het ook niet mooier maken dan het is. Het voelde zo kwetsbaar om niet meer mijn best te doen. Dit was tenslotte lang een manier geweest om mijn hart te beschermen. Waardoor ik uiteindelijk vervreemd raakte van mijzelf en anderen.

In de afgelopen jaren ben ik opgeleid en heb me laten inspireren door Kristin Neff (zelfcompassie) Els van Steijn ( de Fontein) en Elmer Hendrix (Zinnen die de Ziel raken) en is mijn manier van werken nauw verbonden met die van hun.
Ik leerde om beter voor mezelf te zorgen en vriendelijker voor mijzelf te zijn. Door zelfliefde te gaan beoefenen, vond ik de moed om de beschermlaag rondom mijn hart te verzachten. Durf ik kwetsbaar te zijn, vriendelijk in plaats van kritisch en zo streng voor mijzelf. Ik ben gaan voelen en vertrouwen op mijn intuïtie. Wat een vrijheid!

De combinatie van lichaamsgerichte coaching of therapie , familieopstellingen en meditatie breng ik samen in mijn werk. Met deze pure vorm van systemisch werken begeleid ik mensen op hun levenspad.

“Mijn missie is om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving, om mijn wijsheid te delen en om mijzelf en andere mensen te inspireren tot een bewust, gezond, liefdevol en vrij leven.”

In de afgelopen 20 jaren heb ik duizenden mensen begeleid naar een leven met meer liefde, ruimte en richting.
Ik geloof dat ieder mens de potentie heeft om het leven te leiden waar je gelukkig van wordt. Ik houd van mensen, van bewuste ontwikkeling in het bijzonder, en van de samenleving in het algemeen.
Ik geloof dat wij met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan een vrije en liefdevolle wereld!

Ook voor jou is de liefde weggelegd.

Voor een leven dat bij jou past!

Maak nu GRATIS kennis metZelfliefde

Ontvang 3 videolessen en handige tips voor een lichter leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!