Do not go where the path may lead, go instead where there is no path, and leave a trail

Heb jij weleens last van

stress, spanning, depressieve gevoelens of een burn-out? Wil je deze signalen serieus nemen? Je voelt dat het echt tijd is om er werk van te maken.
Gun jezelf deze verdieping.

9

Merk je ook dat er iets is wat je steeds tegen heeft gehouden?

9

Wat er voor heeft gezorgd dat je nu bent waar je bent?

9

Op zich gaat het best aardig met je, maar toch?

9

Ben je wel redelijk tevreden, maar voel je dat je meer tot bloei zou kunnen komen?

9

Je hebt al diverse trajecten gevolgd maar komt niet echt in beweging.

9

Zoals in een schommelstoel: je beweegt wel maar komt niet vooruit.

9

Je hiervan bewust zijn, is de allereerste stap naar vooruitgang.

Vaak zijn het oude patronen die je tegenhouden. Dat heb je niet altijd in de gaten. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden te doen wat je eigenlijk graag zou willen.

Haal het maximale uit jouw leven op het gebied van gezondheid, relaties, werk en financiën.

Wat bied een coachings-traject voor jouw leven?

9

Intimiteit en hartstocht in liefdevolle relaties

9

Leven en werken vanuit intuïtie en bewustzijn

9

Jouw waarden leren kennen en deze leidend in je leven laten zijn

9

Veerkracht ontwikkelen om in tijden van stormen in je leven te blijven staan

9

De kracht van DOEN leren kennen

9

Zelfcompassie

9

Jouw talenten ontdekken en tot bloei komen!

Je voelt het vermogen tot zelfleiderschap. Je bent steeds beter in staat je leven op een voor jou kloppende, inspirerende en authentieke manier in te richten.Omdat je je leven meer in overeenstemming kunt brengen met je innerlijke waarheid, wordt je leven vervullend, groeit je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Er ontstaat rust en gemak in je leven. Je voelt het vermogen tot zelfleiderschap. Je bent steeds beter in staat je leven op een voor jou kloppende, inspirerende en authentieke manier in te richten. Omdat je je leven meer in overeenstemming kunt brengen met je innerlijke waarheid, wordt je leven vervullend, groeit je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Er ontstaat rust en gemak in je leven.
Een hele oude wijsheid van de indianen:
”Als je iets doet, doe je dat voor 7 generaties na je.
Dus onderschat de kracht nooit van je eigen moedige pad.

“Ik ondersteun jou naar meer rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam, voelen en vertrouwen op je intuïtie. Voor een leven dat echt bij jou past!”

Vrij zijn – groots effect

Liefde

Je leert jezelf lief te hebben. Zelfs als je faalt of als er iets niet bevalt aan jezelf. Je accepteert en respecteert je menselijkheid. Je handelt vanuit zelfcompassie in plaats van je kritische stem.Je maakt de weg vrij voor authenticiteit, vanuit je eigen waarden.

Lichaam

Je vertrouwt de signalen van je lichaam. De meeste mensen leven en werken vooral vanuit hun hoofd. Dan werk je harder dan nodig is! Je versterkt jezelf met je fysieke intelligentie. Je leert afstemmen op deze bron van energie en kracht. Je staat stevig en beweegt flexibel zowel als professional als in je privé leven

Leiderschap en intuïtie.

Leven en werken, zonder jezelf te verliezen. Je leven vormgeven vanuit eigenheid, ontspanning en ruimte.

Ervaringen van mijn klanten

“Ik ben van mijzelf gaan houden. Ik durf mezelf te laten zien in relaties en contacten. Ik ben zachter en milder geworden vooral naar mijzelf. Ik voel zelf vertrouwen en daadkracht om mijn verlangens in de wereld te zetten.”
Joyce

Leiderschap & Intuïtie

“Allereerst wil ik je enorm bedanken voor jouw inzichten & begeleiding. Jij combineert betrokkenheid met professionaliteit en kijkt dwars door de buitenkant heen. Je voelt alles. Dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten; mooi bijzonder mens! Hopelijk kun jij jouw fijne begeleiding gauw weer breder toepassen als straks alles weer mag ivm covid.
Zal je niet vergeten.
Veel liefs van een dankbare Peggy.”

Peggy

Leiderschap & Intuïtie coaching

De weg naar binnen is de weg naar buiten.

Bij de weg naar binnen ontmoet iedereen zijn eigen thema’s. Door die thema’s aan te kijken en beet te pakken, kun je ze uiteindelijk loslaten. 
We werken met concrete vragen die je hebt op het gebied van werk, liefde en leven. Die onderzoeken we zorgvuldig. Wat speelt er eigenlijk echt? We kijken samen wat je voelt onder de oppervlakte en welk verhaal je lichaam wil vertellen.
Door aan jezelf te werken zet je een stevig fundament neer. Je creëert ontspanning en vrijheid voor een leven dat écht bij jou past!

Vormen die ik voor mijn coaching gebruik zijn: familieopstellingen, emotioneel lichaamswerk, traumawerk, ontspanningsoefeningen en meditatie. Ontdek jouw blokkades en transformeer deze naar kracht! Je zult verbanden zien en vooral voelen. Loslaten en het effect hiervan ervaren.

Hoe langer je wacht om te starten, des te langer het duurt voor jij het leven leeft dat bij jou past.
Speciaal voor jou mooi mens, heb ik aanbod ontwikkeld.

Bij de weg naar binnen ontmoet iedereen zijn eigen thema’s. Door die thema’s aan te kijken en beet te pakken, kun je ze uiteindelijk loslaten. 

9

Verlangen

9

Lichaam

9

Liefde

9

Leiderschap

9

Eerste stap naar buiten


Je geeft jezelf ruim een half jaar lang een heel intens traject cadeau, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, gezondheid en financien) weer zult voelen stromen.

Ik ben benieuwd naar je vragen.

LEEFF je eigen leven.

Hoe weet ik of dit voor mij geschikt is?

Tijdens een vrijblijvende intake kijken we samen welk traject en of wij bij elkaar passen.

Hoe werkt familieopstellingen online?

Ik werk met de blaadjes methode van Hylke Bonnema. Ik vertel je hier tijdens een intake of kennismaking graag meer over. 

Hoeveel tijd neemt een perssonlijk bewustzijn traject in beslag?

Bewustzijn vraagt ruimte. Als je wilt ontwikkelen of patronen doorbreken vraagt dit aandacht. Ik adviseer daarom om voor een periode je agenda iets minder vol te plannen en eigen ruimte te creeeren. Misschien bevalt het wel zo goed waardoor je dit blijvend blijft doen ……..🍀

Hoe werkt een inspiratiesessie?

Via de site kun je met mij een afspraak inplannen voor een online afspraak. Deze is geheel vrijblijvend en duurt een half uur.

Worden de sessies vergoed?

Als je aanvullend verzekerd bent dan vergoed je verzekering 40 euro per sessie. Met een maximim per jaar afhankelijk van je pakket.  Tegenwoordig zijn veel werkgevers bereid om bij te dragen.

Hoelang duurt een coaching traject?

Dat is heel wisselend en hangt af van je vraag. 
gemiddeld moet je zeker met 5 sessies rekening houden. De frequentie bepalen we in overleg. 

Alles is mogelijk zolang jij erin gelooft!

Maak nu GRATIS kennis metZelfliefde

Ontvang 3 videolessen en handige tips voor een lichter leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!